lauantai 21. marraskuuta 2015

Aktivoi aineenvaihduntasi verkkovalmennuksen kuulumisia

Nyt on meny pari viikkoa ruokavalmennusta ja hiilareita lisätty ruokavalioon ronskilla kädellä. Luomuperuna on ollut itsellä kotona hiilarin lähteenä, työpaikalla syödessä olen ladannut lautaselle riisiä ja perunaa. En aikaisemmin juurikaan syönyt hiilareita ja nyt niiden syöminen on tuonut sekä hyvää, että tavallaan huonoa.


Hyvää siinä on se, että olen saanut lisää paukkuja aerobiseen. Huono puoli taas on tunne, että on ihan ähky koko ajan. Vatsanseutu on turvoksissa ja pömpöttää. Toivon, että tämä vaihe menee ohi. 



Olen myös lisännyt ruoan määrää, koska selkeesti ennen söin liian vähän harjoitteluuni nähden. Kuinka hassua onkaan, että itse osaa tehdä muille ruokavalioita ja suosituksia, mutta omalle itselle on sokea! Siksi uskonkin taas, että tälle valmennukselle on syy ja tarkoitus. Tässä tapauksessa osaan enemmän valmennuksen avulla katsoa syömisiäni ja tajuta tarvitsevani enemmän paukkuja :) 

Odotan jo innolla ensi viikon valmennusvinkkejä. Harkitsen myös tähän oheen ostaa joltain saliohjelman, samaa meinaan on varmaan trenissä kun ruoassa. Sitä sokeutuu itselle vuosien saatossa ja kehitys tyssää. Viimeksi olin Rajalan Jukan valmennuksessa CrossFitin parissa, mutta siitä on jo aikaa. Lajiin rakastuin silloin kovasti, jatkoa ei kuitenkaan seurannut. Salitreeni on intohimoni ja se on jatkunut jo vuosia. Taidan treenaa mummuksi asti  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74