lauantai 28. maaliskuuta 2015

Jauhelihapannaria (gluteeniton ja maidoton) ja juotavia marjoja ♥

Tämän hetken trendiruokaa, jauhispannaria! Itse en syö lihaa, mutta olen alkanut siedättää elimistöäni harvakseltaan luomunaudan jauhelihalla. Haluan vaihtelua ruokavaliooni ennen kun minulle kasvaa evät ;) Syön siis kalaa eri muodoissa joka päivä, siksi joskus olen "pakottanut" itseni syömän jauhelihaa.

Kun jauhelihan syö pannarin muodossa, ei se liha sieltä paljon maistu läpi. Tässäpä simppeli ohje, olkaas hyvät ♥


Tee ensin pannukakku turpoamaan:
5 dl (suodatettua) vettä
2 luomumunaa
3 dl tattarijauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia (voi jättää pois)
suolaa maun mukaan

Paista jauheliha (mielellään luomulaatuinen), sipuli, mausteet ja chili. Ripottele paistettu jauhis uunipellille leivinpaperin päälle. Kaada 10 min turvonnut pannaritaikina päälle. Laita päälle tomaattisiivuja ja juustoraastetta, tässä vaiheessa voit myös ripotella päälle oreganoa ja basilikaa. Paista 225 asteisessa uunissa supivan ruskeaksi. Itse nautin seuraavan päivänä pannaria paistettuna sopiviksi suupaloiksi.

Tänään käväisin kevätmessuilla messukeskuksessa. Löysin aivan huippu tuotteen Robertsin marjasmoothien! Voi nam ne olivat hyviä ♥ Ihania marjoja valmiiksi muusattuna juoman muotoon. Oli mustikkaa, puolukkaa ja tyrniä. Nämä muuten käyvät koirallekkin koska ovat sokerittomia! Jes, tämmöistä tuotetta olen kaivannut!

Olin jotenkin niin onnellinen tästä löydöstä, että hehku jatkui jatkui, näitä saa tilattua heidän nettikaupastaan


Siis niin namia että ♥ Tätä pitää saada lisää! Bloggarina sain muutaman pikarin kotiinviemisiksi. Kiitos ♥


Tässä saaliini messuilta, hampunsiemeniä ja berrie smootheja. Vähän mutta parasta! Hampunsiemeniä otin heti kotiin päästyäni mustikka smoothieen sekoitettuna.

Kellot siirtyy kesäaikaan ensi yönä, ihanaa kun kesä tulee ♥ Aamulla onkin kello jo vaikka mitä kun herää. "Aikaeroon" auttaa liikunta ja säännöllinen herääminen samaan aikaan vaikka olisi vapaapäivä. Päikkäreitä voi ottaa mielensä mukaan. Tehokkainta on noin 15- 30 minuutin torkut päivällä. Kuunnelkaa kehoanne. Armollisena voi antaa sille henkireikiä tarpeen mukaan. Ja keho kiittää ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74