torstai 1. tammikuuta 2015

Miten valmistua koiran kanssa Uuteen Vuoteen?

Pauke ja räiske alkaa PK- seudulla jo siitä kun ilotulitteet tulee myyntiin. Ikävää ja vastuutonta toimintaa. Olen sitä mieltä, että ilotulitteiden myynti voitaisiin kieltää. Olin eilen aattona todella surullinen kaikkien eläinten puolesta. Miten metsäneläimet reagoivat kun eivät edes pääse mihinkään pakoon melua? Ihan varmasti lisää stressiä kaikissa kuulevissa. No turhaan sotimaan tuulimyllyä vastaan, asia nyt on vaan joka vuosi vastassa. Onneksi koiranomistajana voin vaikuttaa tulevaan iltaan ja siihen miten se menee koirani kannalta. Hän ei paukkuja pelkää kun ei niistä tiedä eikä ole huonoja kokemuksia. Itse pelkään muutaman trauman takia todella paljon.


Tehtiin eilen kahden tunnin lenkki joka oli tarkoitus olla juoksulenkki ja paljon lopputulemaa pidempi. Kelit määrittivät lenkin pituuden ja askeleen. Kaikki reitit olivat tyyliin peilijäässä ja suurin osa matkasta meni koivet maitohapoilla jännittämisestä ja pystyssä pysymisestä. 



Lenkkarit ja sukat litimärkinä painettiin menemään. Päästiin vielä valoisaan aikaan liikenteeseen ja sitten mentiin niin pitkään kun ei pahemmin paukkunut. Meidän pihalla heittelin vielä lumipalloja Kizmolle, jokaiseen palloon piilotin namipalan. Kun ilotulitteita oli ilmassa oman sietorajan yli, menimme sisälle ja tehtiin TOKO- ja RALLY- toko liikkeitä. Näillä eväillä tyyppi oli aika väsy kun pääsi pesun jälkeen köllöttelemään omaan pesään. Olin varautunut iltaan vielä monella eri aktivoinnilla, mutta niitä ei tarvittukkaan ♥


Koska ilta oli pitkä niin Kongi pelasti tylsyyden. Laitoin sisään Pirkka lihapateeta ja käytin Kongin pakkasessa. Hartaasti lipittäen koiruus taas väsähti ja kesti kahteen asti yöllä ennen kun jouduttiin menemään ulos. Täytyy myöntää, että itsekkin jouduin ottamaan tirsat tässä välissä. Katsoin illalla Cheekin konsertin (taas) ja sen jälkeen tuli väsy. Olisko ollut tunnelatauksen tuomaa, tiedä sit ;)

Laitanpa jakoon mun yhden Cheek suokin, itku tulee joka kerta, varsinkin jos yritän laulaa mukana ♥

 
                                      

Tänään sitten uusi raakasuklaa resepti kokeiluun. Laitan siitä juttua jos on hyvä juttu ja maistuu namille. Palataan asiaan ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74