torstai 8. elokuuta 2013

Match show

Olimme Kizmon ensimmäisessä mätsärissä eilen Rastilassa karavaanialueella. Hyvä ja siisti paikka pitää leikkinäyttelyä, kehät olivat nurmikolla. WC:t ja kahvila ihan vieressä. Vesipisteitä useita ja aika hyvin parkkitilaakin :) Kizmo on nyt 5 kk ja ennen ei siis olla esiinnyttyy julkisesti :) Aika haasteen heitin itselle ja koiralle! Joskus se on kuitenkin aloitettava. Me aloitettiin se siis eilen. Kiitos kuvista Hannalle.

Jäätävä ote hännästä, kuinka sattuikin just kuvaan ;)

Hetken paikallaan, seisominen oli hakusessa lähes kokoajan...

Johonkin se ravaaminenkin oli unohtunut ;)

Harjoittelun kannalta tämä pitää ottaa. Toki olin eilen hieman pettynyt huonosta kehästä, omasta osaamattomuudesta ja koiran häkellyksestä. Asiaa ei helpottanut se, että nuori tuomari kouraisi Kizmoa katsoessaan hampaita niin, että koiraa sattui. Tuomari hypähti taaksepäin ja antoi torut koiran hampaista. Yläkulmahampaat eivät ole vielä irronneet mutta se on vain ajan kysymys. Tässä vaiheessa Kizmo oli hädissään tapahtuneesta. Tuomari pyysi antamaan hänelle namin jotta hän voisi "hyvitellä" koiralle. Näin hän tekikin ja sipaisi vielä Kizmon huulia. 

Muutama kasvattaja on katsonut Kizmon hampaat ja eilen vielä toinen pinseri pennun omistaja katsoi hampaat myös. Ei niissä ole mitään vikaa, yläkulmahampaat vaan eivät ole vielä irronneet. Seuraan tilannetta. 

Muuten oli loistosää ja loistavaa seuraa! Kiitos kaikille eilisestä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74