perjantai 23. elokuuta 2013

Kuumakivihieronta KokoNaisessa

Kokonainen ja sen viihtyisät tilat ja ystävällinen henkilökunta mahdollistavat totaali rennon fiiliksen. En menisi mihinkään muualle kuumakivihierontaan, koska siinä, jos jossain pitää päästä nauttimaan, ja tuntea lihasrentoutus päässä asti.


Kivet lämmitetään tiettyyn lämpötilaan, samoin hierontaöljy. Hieroja vielä tunnustelee ja tiedustelee kivien miellyttävän lämpötilan, jotta asiakkaalla olisi mahdollisimman hyvä olla. 


Hieronta aloitetaan vatsallaan hoitopöydällä. Ensimmäiset lämpimät kivet laitetaan pyyhkeen päälle selkään, ei suoraan iholle. Kivien lämpö tuntuu taivaalliselta puhumattakaan hieronnasta, joka aloitetaan jalkapohjista ja pohkeista. Sieltä edetään reisiin ja pakaroihin erilaisilla hierontaliikkeillä edeten. Hierojan käsissä on kivi, jolla hierotaan.




Selkäpuolen käsittelyn jälkeen käännyin ja hieroja aloitti taas jaloista. Kun päkiät ja sääret oli hierottu, laitettiin varpaiden väliin pienet kuumakivet lämmittämään. Pyyhkeen alla varpaat saivat lepäillä lämpimässä.




Kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa – erittäin energisoiva ja rauhoittava kokemus. Kuumilla kivillä hierominen kuljettaa lämpöä syvälle lihaksiin. Kivien lämmön avulla hieronnassa voidaan avata syviäkin lihastukoksia. Syvän rentoutumisen aikana mm. lihakset rentoutuvat, energiankierto aktivoituu, mieli rauhoittuu ja tunteet selkiintyvät. Koko keho elpyy, virkistyy ja tasapainottuu. Hoito on erittäin tehokas erilaisiin lihassärkyihin ja stressitilojen laukaisuun. Hoito vaikuttaa verenkiertoon parantavasti, lymfanesteet alkavat kiertämään ja kuona-aineet poistuvat, lihakset rentoutuvat yleisesti ja paikallisesti, hoito vähentää stressiä ja lisää vireystasoa. Kyllä kiitos! Suosittelen ja menen varmasti uudelleen. Ihana kuumakivihieronta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74