lauantai 31. elokuuta 2013

Hki Workout 30.8.13

Voitin heinäkuussa yllättäen liput Tainalta täällä järkättävään ryhmäliikunta tapahtumaan Kaapelitehtaalle. Uskon kaiken tapahtuvan tarkoituksella, niin tämänkin mahdollisuuden! Taustalla piilee haluni siirtyä liikunnan pariin työkseni. Teenhän sitä jo nyt pienimuotoisesti. Kohta alkavalla yrittäjä kurssilla saan lisää vastauksia ja pääsen lähemmäksi unelmaani. Päällimmäisenä tästä kaikesta uudesta on kiitollisuus!

Eilen osallistuin kahdelle tunnille. Koska olen hurahtanut aikoinaan pilatekseen, osallistuin Core Pilatekseen. Coressa pilatesliikkeet tehdään erilaisia välineitä apuna käyttäen. Harjoitteet ovat todella tehokkaita ja monipuolisia. Tykkäsin! Tätähän voisi ohjata itsekkin!

Näytetunnin kaksi apuvälinettä, pilatesrengas ja Pilates Arc laite.

Saliharmoniaa :)

Tapahtumassa on useita ständejä ja eri yritysten esittelijöitä. Lisää niistä täältä. Tapahtumafiilis katossa, huippu meininki ja syvä syke. Musa täysillä ja hymy huulilla! Jeee! Tuli välillä melkeen itku ohjaajia katsoessa! Tunteet nousi pintaan kun kuvittelin itseni lavalle tsemppaamaan ja ohjaamaan ihmisjoukkoa! 

Kiitos Taina <3 Lippuenkelini!

Toinen tuntini oli Bodycombat, itsepuolustustuslajeihin perustuva voima+energia tunti. Vaikka itsellä on Han Moo Do ja nyrkkeily taustaa, niin kyseinen kovatahtinen tunti jäi osaltani noin kymmeneen minuuttiin! En vaan pysynyt tahdissa. Liikkeet tehtiin kompilla tuhat ja ohjaajat vipelsivät lavalla kuin elohiiret, joten meikä tippui. Haasteena ollut aina pystyä liikkumaan, seuraamaan ja kuuntelemaan yhtäaikaa. Siksi aerobikit sun muut tanssikurssit ovat täyttä hepreaa. Mulle sopii painonnosto ja yksinkertaisuus! Kiitos kun saan myös tehdä sitä!

Hienoa katsottavaa!

Kohta alan valmistautumaan tämän päivän liikuntaan. Workouttiin eka ja illalla Midnight Run! Näistä lisää sitten huomenna :) Viikonloppuhalit <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74