keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Loma kutsuu, minä vastaan!

Hiiohoi, kuulailut tänään viimestä kertaa ennen lomaa. Kuukausi olisi tarkoitus taukoilla, elokuussa taas lähtee rauta liikkeelle. Siitä sitten lähempänä.

Vaikka teen rakasta ja mielekästä työtä on siitäkin hyvä pitää taukoa. Mielekkyys säilyy ja sitä tulee ikävä. Vähän niin kuin parisuhteessa. Pikku tauko tekee välillä gutaa. Tauon aikana himo ja kaipuu kasvaa ja jälleen näkeminen on taivaallista. Mulle toimii tämä.

Suunnitelmia ei sen kummemmin ole. Perusjuttuja eli sen päivätyön hakemista tämän oman tekemisen lisäksi. Jossain vaiheessa oma yritys mutta ei nyt. Ensin ajattelin tienata ja miettiä yrityskuvioita kuntoon. Näinä aikoina yrittäjyys ei ole helppoa. Enkä en halua toista burn outtia!

Lisäksi käyn enemmän salilla ja teen mitä tykkää liikunnan suhteen. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, liikun enemmän kun normaalisti. Useana päivänä tulee tehtyä kaksikin treeniä. Saanhan tehdä sitä mistä pidän. Koiran kanssa saa oman liikkumisen lisäksi käydä ulkona aika tiheään tahtiin vielä. Toinen kun on oppinut sisäsiistiksi ja pidätyskyky ei ole vielä aikuisen tasolla.

Omaa tekemistä, siitä on mun loma tehty. Kivana piristyksenä ehkä retki Hämeenlinnaan sukuloimaan. Ei vaan innosta dösä-juna yhdistelmä kaikkine kamoineen ja koira kans. Mutta onneksi koiruus on kulkenut pienestä asti julkisilla, autoa kun ei ole käytössä. Se olisikin kiva ylläri kun löytäisikin itsensä kohta hyväpalkkaisesta duunista niin voisi ostaa nelipyöräisen. Ja nyt kun pääsisi töihin, niin ensi kesänä olisi lomaa. Ja voisi lähteä etelän lämpöön <3 Ahhh! Mä kaipaan NIIN paljon aurinkoon! Saahan sitä aina haaveilla! Siihen asti katselen seinälläni olevaa taulua, jossa on rannan kuva :) Huoh <3

Ilman haveita ei ole tavotteita. Ilman haaveita arki on harmaata. Haaveet toteutuvat jos niitä oikein himoitsee. Ja jos haaveet ottaa tavoitteeksi, niin niitä kohti alitajuisesti kurottaa.

Tässä yksi haaveeni, joka toteutui-> PINSERI <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74