torstai 4. heinäkuuta 2013

Kiitos rakkaat!

"Mitä ikinä haluat saada omaan elämääsi, sinun on ensin annettava sitä. Haluaisitko rakkautta? Sinun on annettava sitä. Haluatko arvostusta? Anna siis sitä. Haluatko ymmärrystä? Anna siis sitä. Haluatko iloa ja onnea? Jaa niitä muille!

Sinulle tarjotaan joka päivä lukemattomia tilaisuuksia antaa muille ihmisille roppakaupalla rakkautta, arvostusta, ymmärrystä ja onnea!" (Secret, salaisuus. Päivittäisiä elämänohjeita/ Rhonda Byrme)

Näihin sanoihin haluan kiteyttää reilun vuoden kuularupeamani. Haluan jakaa kaikkea hyvää ja iloa ja onnea! Aloitin vuonna 2012 toukokuussa, ja nyt pidän ekan loman, joka alkaa änYYteeNYT! Tähän asti olen painanut vähintään kaksi kertaa viikossa joka pv kuulaa. Välillä viikkorytmillä kuulaa 5 kertaa viikossa, toisinaan jopa kuusikin kertaa. Viime aikoina kaksi kertaa viikossa. Kiitollisuus päälimäisenä mielessä. Kiitos.

Tämän päivän lomalle lähtö fiiliksiä:




Tehtiin alkulämpän jälkeen neljää patteria, joissa oli kolme liikettä/ patteri, minuutti/ liike. Tunti siinä vierähti, niin kuin aina. Pohjalla oli juoksulenkki/ kuntopiiri noin 30 min.

Treenin päälle vedettiin lomallelähtö ahkyt :p



Ja mä sain rakkailta kuulailijoilta 24 kilosen kuulan lahjaksi!!!! Suuri kiitollisuus tästä! Kiitos!!! Kiitos!!! Kiitos!!! Kuula oli naamioitu lapseksi, kärryyn ;)


Mervi kokeilee mun lapsen painoa ;)



Herkkua oli siinä monenlaista :) Kiitos vielä kaikille nyyttärimeiningistä! <3 Olen niin onnellinen ja iloinen, että  saan olla kanssanne!

Hey! Huippu kesää ja kuukauden päästä nähdään! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74