keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kiitos PPS-Shop! Ja Taina MoveMe!

Ihan huippu juttu, voitin PPS-Shopin Facebook kisassa, jossa oli voittona tehonlisääjiä treeniin. KIITOS!


Kiitollisuus päällimäisenä mielessä, asiat hoituu kun uskaltaa luottaa. Tämäkin tehari tuli tarpeeseen! Tehoja tarvitsen koviin treeneihin. Hyvin olen kyllä pärjännyt kookosöljy boosterilla, mutta aina tekee mieli kokeilla uusia turboja. Ja kun talous ei anna sijaa, niin asiat hoituu jotakin muuta kautta! Niin se vaan menee! Huippua!

5.7. voitin myös lipun Helsinki Workouttiin


Workouttiin pääsin käsiksi Tainan MoveMe blogin kautta. Uskon, että voitin tarkoituksella. Haluan jossain vaiheessa liikunta- alan ammattilaiseksi ja täällä tapahtumassa voi saada vaikka mitä vinkkejä ja kontakteja! Huippua kun asiat hoituu ja menee eteenpäin uskon voimalla ja sen voimalla, että luottaa asioiden tapahtuvan kun on omalla asialla!

Workoutissa pääsee tutustumaan kahden päivän aikana eri ryhmäliikunta lajeihin. Tapahtumassa voi kiertää eri tunneilla niin paljon kun jaksaa! Itse menen ainakin BodyCombattiin, Gymstick Muscleen ja Core Pilatekseen. Tapahtuman jälkeen bloggaan kokemuksia lajeista! Pysy kuulolla!

Kiitos vielä Tainalle kun valitsit minut voittajaksi! Kaikki tapahtuu tarkoituksella! KIITOS! 

Nämä molemmat voitot järjestyivät tarkoituksella. Voitin itselle tärkeitä juttuja ja halusin molempia tarkoituksella ja kiitollisena jos niin tapahtuu. Nyt on aika päästä eteenpäin ja kokeilemaan uusia juttuja. Nämä voitot mahdollistavat sen! Ihanaa! Kiitos <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74