maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus vierähti

Sain keskiviikkoiltana pikkuisen borderterrieri Eemelin hoitoon. Eemeli on 5 kk ja minun pinseri 4 kk. Pennut tulivat toimeen keskenään ja ne leikkivät itsensä uneen <3 Askelia ja ulkona käyntejä tuli ihan huikea määrä! Sen lisäksi ei tullut käytyä kun kerran juoksemassa, samaan treeniin yhdistin kuntopiirin. Kertaakaan en avannut läppäriä. Neljä päivää pyöri pentujen arkea pyörittäessä. Oli hauska seurata niiden temmellystä :)

 "Eemeli"


"Kizmo"

Tämä päivä onkin vierähtänyt siivotessa pikkuisten jälkiä ja pyykkiä pestessä. Toki ulkona käyntejä on tullut jo tähän mennessä neljä. Aika huippua, että Kizmo oppi tässä samalla sisäsiistiksi! Vaikka kaksi hihnassa tempoilevaa pentua oli välillä aika haastava kaksikko, niin paljon tästä oli hyötyäkin! Molemmat oppivat taas paljon uutta ihmeellistä tästä maailman menosta. Ja hyvällä, positiivisella meiningillä mentiin. Koirat kyllä vaistoavat hyvän energian. Ja suuri kiitos mammalleni, joka oli apunani ulkoilutuksessa <3

Tämän illan kuulatunti on vielä täysin auki. Seuraavaksi alan suunnittelemaan sitä ja ajan nuo sadepilvet nevadaan. Vielä viikko sitten kärsin kovasta rasitusvammasta. Luulin sitä ensin rasitusmurtumaksi ja se osottautuikin (onneksi) vaan kalvon tulehdukseksi. Lauantaina uskaltauduin juoksemaan koivella ja tänään ajattelin vetää sillä normitreenin. 

Pirteää viikkoa, iloa ja riemua, hymy huulella <3 <3 <3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74