keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tärkeä D- vitamiini ja ARVONTAA!!!

Suomalaiset eivät saa ruokavaliostaan riittävästi D-vitamiinia, joten D- vitamiinin saanti on hyvä varmistaa vitamiinivalmisteilla. D-vitamiinia tarvitaan luuston ja lihastoiminnan ylläpitoon. D-vitamiini auttaa myös ylläpitämään immuunijärjestelmän toimintaa. Vain 57 prosenttia suomalaisista käyttää D-vitamiinivalmisteita, vaikka D-vitamiinin saanti on Suomessa alle suositusten. 

Minisun Mango on uusi, hedelmäisen raikas D-vitamiinivalmiste suositusten mukaisen D-vitamiinin saannin varmistamiseen. 
Mangon maku on peräisin luontaisisaaromista.

Nyt arvon kaikkien lukijoiden kesken vuoden Minisun Mango D-vitamiinivalmisteet sekä D-vitamiinimittauksen. Kisaan voi osallistua ainoastaan Suomessa asuva henkilö, jotta saamme järjestettyä D-vitamiinimittauksen. D-vitamiinimittaus tehdään mittaamalla veren seerumin kalsidiolipitoisuus, joka kuvaa vitamiinin saannin riittävyyttä. D-vitamiinimittaukset järjestetään kotipaikkakunnallasi tai lähipaikkakunnalla sellaisella lääkäriasemalla, joka järjestää mittauksia.



Tykkää Onnen Oikuista Facebookissa (klikkaa tuosta vierestä Tykkää) ja liity mielellään postituslistalleni :)  Lisäksi haluaisin Sinun kertovan, oletko käyttänyt D- vitamiinivalmisteita ja miksi haluaisit voittaa mittauksen ja vuoden Minisunit. Kerro vastauksesi ja jätä sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin 26.5. klo 12.00 mennessä, niin osallistut tähän huippu arvontaan. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostin perusteella, joten huolehdithan, että jätät toimivan osoitteen. Jos en saa voittajaa kiinni, niin arvon palkinnon uudelleen 27.5. klo 9.00.

ONNEA ARVONTAAN ja ihanaa aurinkoista loppu viikkoa <3



13 kommenttia:

  1. Mulla Minnaseni on käytössä se suihke; paras imeytyvyys tutkitusti kuulemma ku suun limakalvoilta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu kommentistasi, varmasti toimii. Great <3

      Poista
  2. Olen käyttänyt 50mikrogrammasta d-vitamiinia muutaman vuoden ajan. Haluaisin d-vitamiinimittaukseen varmistuakseni, että tuo määrä ei ole liikaa.

    VastaaPoista
  3. Mukaan arvontaan: käytän lähes päivittäin d-vitamiinivalmistetta ja haluaisin mielelläni voittaa sen takia mittauksen, että minulle ei ole ikinä sellaista tehty ja kovasti mietityttää, onko oma d-vitamiinitasoni riittävällä tasolla.

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Itse en ole koskaan mittauttanut d-vitamiinitasoani. Enkä ole koskaan syönyt mitään d-vitaminiinivalmsiteita. Tämän palkinnon haluan voittaa siksi että tiedän onko minun tarpeellista syödä d-vitamiini-valmisteita vai onko näin hyvä.. Sari.K-@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Koskaan en ole mittauttanut D-vitamiinitasoani,mutta D-vitaminia syömme koko perhe aina talvisin.

    VastaaPoista
  6. en ole mitannut d-vitaamiinitasoani. enkä liiemin mitään vitamiineja käytä, mutta varmasti olisi hyvä varsinkin ihoni on oikukas ja siihen myös vitamiinit voisivat olla avuksi.

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Käytän d-vitaamineja aika säännöllisesti + muita vitamiineja. Mittauksessa en ole ikinä käynyt, mutta voisi olla hyvä käydä tarkistuttaan!

    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Käytän d-vitamiineja säännöllisesti. Mittauksessa en ole käynyt koskaan, mutta varmasti siitä olisi hyötyä!

    xeil@hotmail.fi

    VastaaPoista
  9. Olen luullut, että D-vitamiinia saa tarpeeksi maidosta... kun nykyään sitä on lisätty. Olisi hyvä käydä mittauttaa ja syödä sitten Minisunia jos vajausta on.

    idisca@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Käytän d-vitamiineja ja muita vitamiineja säännöllisen epäsäännöllisesti.

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Käytän d-vitamiineja ja muita vitamiineja säännöllisen epäsäännöllisesti.

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on nyt ohitse! Arvon palkinnon myöhemmin ja ilmoitan voittajan blogikirjoituksessani :) Arpaonnea ja kiitos vielä kaikille!

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74