torstai 16. toukokuuta 2013

ASICS® Gel - Noosa Tri 7

Sain eilen uudet juoksulenkkarit, kiitos äiti <3


Ihastuin näihin Asicsiin värin takia. Lisäplussaa tuo pronaatiotuki ja keveys :)

Tuotetiedot: Asics Gel-Noosa TRI 7 tarjoaa värikkyyden lisäksi keveyttä, maksimaalista hengittävyyttä, sekä suorituskykyistä vakaata askellusta. Erittäin kevyt kilpajuoksukenkä, joka on nimetty Australian Noosa-triathlon kisojen mukaan. Kenkä soveltuu erinomaisesti marathon- ja triathlon-kisakäyttöön.

Kuinka ollakkaan, eilen vahvistui myös Helsinki City Triahlon, Kuulakuiskaaja teamin joukkueen osallistuminen. Olen ollut triahlon kisoissa töissä viime vuonna ja ihastuin lajiin :) Uinti ei ole tietyistä syistä oikeen minun laji. Siksi ajattelinkin, etten voi osallistua kisaan. Kunnes tajusin tässä, että ainahan voin kerää joukkueen. Joukkueena jokainen osallistuja suorittaa oman osuutensa kisassa. Eilen tosiaan vahvistui kolmen naisen joukkueemme! Jes, sinne sitten kaikki kannustamaan!!!!



Aika hauska, että ostin triahlon lenkkarit sattumalta. Juoksulenkkareina ne tilasin, mutta laajemmin tutkiessani löysin triahlon ominaisuudet. Täytyy sanoa, että eilen kun juoksin ekaa kertaa näillä, niin oli kuin mulle tehty! Ihan parasta! Koska viimeksi olet itse tilannut netistä jalkineet, jotka sopivat suorilta?




1 kommentti:

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74