lauantai 20. huhtikuuta 2013

Perjantain pH mittauksia

Iho on suurin elimemme, hoitakaamme sitä hyvin ja hellällä kädellä. Ihon tehtävä on hengittää, poistaa kuona- aineita ja suojaa kehoamme. Ihoa ei saa tärvellä kuivattamalla sitä saippualla, rasvaamalla sitä alkoholia sisältävällä ja huokosia tukkivalla emulsiolla tai syömällä se sairaaksi. pH- ruokavalio kehonhoitosuolan lisäksi auttaa ihoamme toimimaan normaalisti.

Torstain jalkatreenin ja perjantain luentoistunnon jälkeen oli hc- suolakylvyn aika ;) Kehossa oli varmasti läjittäin kuona- aineita ja ne piti noukkia pois elimistöä rasittamasta.

Suolavesi ennen saunaa :)

Suihkuun ennen saunaa, suolat iholle ja lauteille. Istuskellessani jalkani ovat kylpyvedessä ja sienennä hieron suolavettä joka paikkaan. Joo, päähänkin! Päänahkakin tarvitsee balanssia ja haluaa myös kuonasta eroon. Kylpemisen jälkeen vesi oli väriltään ja olomuodoltaan sellaista, kuin sinne olisi tiputettu ruokalusikallinen ruskeaa savea.

Kuvasta ei teidän onneksi selviä todellinen sävy ;) pH kuitenkin edelleen emäksinen!

Viime aikoina on ollut mediassa asiaa voiteen ja soodan kimpasta ja sen ihoa auttavasta koostumuksesta. En tyrmää mitään ennen koittamista, joten tein pH testin. Sekoitin kookosöljyyn, koska minulta ei löydy muuta ihonhoitovoiteita, soodaa ja MSM jauhetta. Mittasin kaikista, myös pelkästä kookosöljystä, pH arvon mielenkiinnosta. Kaikki ne olivat happamia, pH oli kaikissa 5. Mutta jos ne levitetään emäksiselle kehonhoitosuolalla hoidetulle iholle, pH arvo paranee lähemmäksi emäksistä ja ihon omaa pH- arvoa.

Testilautanen :)

Jatkan siis edelleen hyvälle havaitsemalla tielläni kehonhoitosuolan ja kookosöljyn parissa. Ja iho kiittää!

Pehmeitä hipiöitä, terkuin Minna <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74