perjantai 12. huhtikuuta 2013

Patoutunut energia-> liike- energiaksi

Eilisen liikuntavälipäivän ansiosta tänään oli ylivirtapiikkipäivä! Jes, sillon pitää takoo kun rauta on kuuma, kirjaimellisesti!



Toi Linkin Parkin laulaja on muuten, asiasta moottorisahaan, ihan huippu! Kundi vetää livenäkin sävelessä ja törkeellä powerilla, kaulasuonet pullollaan! Ihan parasta :)

Allrighty then, treeni meni tänään tissi ja hauispuolella. Hulluna painoin liikkeet loppuun asti ja vähän yli kun sitä virtaa riitti =oD Ja perinteiset kylki-, vatsa ja selkäfileet päälle. Kuuluisat kylkiliikkeeni saavat aina katseita :) En ole muuten kenenkään muun ikinä tekevän niin kuin mä niitä teen. Jos saan joskus kuvausduden megeen, niin saatte kuvia niistä :) Siihen asti pidän jännityksessä ;)

Reilu tunti tuli rykästyä, salilla oli hiljaista ja sain tehdä rauhassa. Ryysis alko vasta onneksi oman treenin jälkeen, jippikaajee!

Siinä Teille jumppamimmejä ;)

Treenin jälkeen tankkasin himassa eiliset kanakkaat, öhöm, munakkaat. Pari tuntia sulattelin ja suuntasin Malminkartanon jätemäkeen juoksemaan. Juoksin ylämäkee 30 minsaa ja tein juoksun aikana 50 punnerrusta eri penkeillä. Aina 10 punnerrusta/ kerta. Semmonen kevyt "palauttava". Kyllä teki kutaa. 


Jättäri viime kesänä <3

Muutenkin mitä sitä säästelemään jos on menohaluja? Jotkut kauhistelee, toiset kannustaa. Mikä määrä liikunnassa on liian vähän, mikä liikaa. Vertaan aina omia tekemisiäni, vähäisiä tekemisiäni, huippu- urheilijoihin. Heidän mittapuussa tämä tekeminen, mitä minä teen, on välipäivän palauttavaa yms. Ja onhan mulla kuitenkin tavoitteessa vihdoin (yli kymmenen vuoden salilla käynnin jälkeen) saada jonkin sortin lihaserottuvuutta ja muotoja. Katsotaan mikä on tulos :) Ilmottauduin muuten toukokuuksi Crossfit kurssille, suuri haaveeni toteutuu!!!!! Oon ihan tosi onsku siitä. Ja superhyperjätti onnellinen ja kiitollinen, että pääsen vihdoin lajin pariin!!! JES!

Illan hiuko <3


2 kommenttia:

  1. Go go Minna, mahtimeno päällä ollu!! Taatusti on tulosta tullu, iha huippua!! Kuvia ois kiva nähä. ;) Halitus. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kerttu <3 Mä joudun vähän vielä vörkkimään ton kuvauksen kanssa ja sen kuka niitä ottaa?! :) Ainakin kehityksen vertailukuvaa saa siitä kun käy urkkimassa viime kesänä otettuja kuvia: www.kuulakuiskaaja.com ja sit kattelee (kun/jos niitä saa) tätä päivää :) Haleja Kerttu <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74