torstai 18. huhtikuuta 2013

Keskiviikon treenejä ja vähän torstainkin!

Sain viime viikolla mahdollisuuden (kiitos sponsori mamy) ostaa perus sykemittarin. Stadiumilla oli kaikki sykärit - 20% ja tein löydön, joka sopi myös sponsorin kukkarolle :) Lähtöale hinta tälle oli 44,90 eur ja siitä pois vielä se 20%. Toiminnot ihan perus ja just ne mitä tarvitsen. Ulkonäkökin oli sopivan ronski mun makuun. 


Olen jo reilu kolme viikkoa vetänyt maanantain ja keskiviikon kahvakuulatreenejä niin, että treenarit saavat halutessaan lämmittely lenkin ja jäähdyttelylenkin. Lämppälenkki tehdään juosten ja jäähdyttely intervalleina, 1 min juoksua ja 1 min kävelyä. Kahvakuulatunti itsessään on kuluttavampaa kuin juoksu, joten eilen kului huikeat yli 1300 kaloria. Treeniajaksi tuli 2,5 tuntia. Aika bueno!

Jotenkin asiasta tuli konkreettinen sykemittarilla. Kyllähän sykkeet ja kulutukset ovat aika hyvin tiedossa. Mittarin lukema vahvisti oman aavistuksen :)

Tänään salipäivä. Saatanpa ottaa sykemittarin käyttöön salillekkin. Saan siten vähän tietoa kulutuksesta ja sykkeistä. Salitreenihän kuitenkin kuluttaa vielä seuraavan vuorokaudenkin ja siitä eteenpäin eri prosentilla, lihas vaatii enemmän energiaa kun ihra. Joten ihan kiva tietää pelkän treenin sykkeet ja kulutus. Mittari menee päälle jo kotiovella, sillä salille kävely jo toimii lämmittelynä. Tänään vuorossa selkä ja/tai jalat. Katson ruuhkan ja fiiliksen mukaan, molemmat olisi TO DO listalla :) Huomenna tulee välipäivä kun olen hakemassa hyvää energiaa NLP- opistolla koko päivän kestävillä mentaalimessuilla <3 Ne messut ruokkii sielua ja opettaa kiitollisuutta ja hyvinvointia, joten treeniä tiedossa sielläkin :)

Huippu torstaita <3


6 kommenttia:

  1. Hei,
    eksyin blogiisi vahingossa etsiessäni infoa intiaanisokerista ja sait kyllä kertaheitolla minusta fanin! Tuot esille niin tärkeitä asioita ja ihanaa kun jaksat näitä havainnollistaa lukijoille.
    Pistin heti tykkäyslistalle facebookissa jotta muistan käydä lukemassa jatkossakin.

    VastaaPoista
  2. Moikka Paula :-) Kiitos ja kumarrus ihanainen <3

    VastaaPoista
  3. Moikka Kerttu <3 Oli salilla! Laitoin tosiaan mitskun päälle jo himassa, sit sali ja päälle viel kauppareissu. Eli repun kaa hyvällä sykkeellä jälkilämppä kotiin asti. Tässä lukemaa: aika 2h 14 min, 826 kaloria, 153 max syke, keskisyke 93, rasvaa paloi 109 g!

    VastaaPoista
  4. ohoh huikia määrä palo rasvaa! ;)

    VastaaPoista
  5. Sanos muuta! Mutta sykkeet oli niin alhalla, että sitä paloi juuri siksi! Kyllä saa taas syödä <3 Mä rakastan ruokaa <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74