torstai 25. huhtikuuta 2013

Hajatelmia ja vinkki parempaan

Ajatuksia, hajatuksia, tulee ja menee. Anna niiden lipua ohi, älä ota kaikkea sisääsi. Anna niiden lipua tiedostaen ohi. Mitä neutraalimpi pystyy olemaan, sitä rauhallisempi mieli on. Mielihän on kuin purkka tai kärpäspaperi! Se imee itseensä kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Mikäänhän ei ole mitään ennen kun mieli sen määrittelee. Ja jokaisen mieli on täysin erilainen. Jos toisen mielestä aurinko on keltainen, toisen mielestä se on punainen. Molemmat ovat oikeassa. Omassa oikeassa. Siitä on turha kiistellä, mielipiteitä on yhtä monta kuin mieltäkin!

Ajatukset ja tunteet pyörittävät mieltä. Älä usko kaikkea mitä ne yrittävät sanoa! Jokainen hetki olemme uusia! Oikeasti, hyödynnä SE! Älä jää uskomuksiin! Älä piirrä ympärillesi laatikkoa, jonka sisällä on vanhat uskot ja tunteet. Täytä elämäsi kukkasilla ja uusilla asioilla rohkeasti. Tunne on energiaa, anna sen virrata ennakkoluulottomasti. Unohda mennyt, tulevaa et tiedä. On nyt, tämä hetki ja sen olo. Nauti hyvä ihminen <3

Metsä ja hopeahippusin koristeltu polku. Askel askeleelta, tuoksu tuoksulta, kauneus kauneudelta saavut uusiin paikkoihin. Ota ne kuin et ikinä olisi nähnyt tai kokenut niitä. Uusin silmin hyppele ja naura ääneen! Kuuntele ja pysähdy, poimi kukkanen, tuoksuta. Tunne ilon väreet kehossasi, jaa valoasi ja säteile!


1 kommentti:

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74