torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäismäinen kuulatreenini

Eilen pidettiin jälleen hauskaa kuuliemme kanssa ;)


Jumaskekka me naurettiin, mulla valu kyyneleet silmistä! Vähänkö mahtavaa tuollainen hauskanpito hyvässä seurassa. Ja ennakkoluulot heitettiin romukoppaan. Ekaks oltiin nääs sillee vähän hmmmm.... ei hele TIPUTANSSI! LOL! Mut parhaimillaan sykkeet nousi yhdella treenarilla yli 160, tehokasta! Ei ihme jos zumbat ja muut tanssit ovat saaneet suosionsa. Jee! Tiputanssi toimi siis osana lämmittelyämme :)

Pääsiäisen kunniaksi maalasin vanhan kuulani uuteen kuosiin. Tuli vähän kiire sen kanssa kun muistin tuunauksen vasta hippasen ennen treenejä. No mut onneks tuunausta voi aina parannella.


Vanha kasikiloiseni sai tissit ja Roosa-nauhan, rintasyövän logon. Roosa-nauha on myös yksi Kuulates liike.




5 kommenttia:

  1. Siis APUA, iha huippu tuo jolla kieli ulkona!! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kerttu, se on mun 16 kilonen lapsi ;)

    VastaaPoista
  3. Aika hauska tai surullinen havainto tässä taannoin, bongasin kirjoituksen jossa liipattiin molempiin kirjoitukseni aiheeseen (tiputanssiin ja kuulien maalaamiseen) dissaavasti ja syyttämällä tapoja vääriksi. Tiedän, että tekevä saa kritiikkiä ja joskus myös tukea. Lopetan itseni piiskaamisen ja en enää lue ko. kirjoituksia. Näin saan voimaa omaan tekemiseeni. Hyvällä fiiliksellä, elä ja anna muiden elää. Tee asiat tavallasi ja toisia tuomitsematta. Iloa elämään ja eteenpäin <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74