keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tuomitseminen

Toisten tuomitseminen milloin minkäkin tavan tai asian takia on energian hukkaa ja turhanpäivästä hommaa. Muistissa on hyvä pitää asia, että tuomitseminen tuo tuomintaa myös omien asioiden äärelle. Jos kritisoit ja kammoksut tyyliin: "ei kukaan voi noin tehdä", tai "kauhea millainen ihminen tuo on" ym, niin voit olla varma, että kohtaat tielläsi vastustusta tai liukastut vaikka rappusissa. Jokainen tyylillään eiks jep ja hyväksynnällä ja kiitollisena kaikkien ihanien erilaisuudesta. Aivan huippua, että meitä on erilaisia täällä! Ja miten kukaan voi oikeasti sanoa miten jokin asia tehdään? Uskomukset ja rutiinit meissä määrävät omat arvomme. Pidä ne omanasi ja älä neuvo muita. Jos joku haluaa sinulta neuvoja, niin hän varmasti osaa kysyä. Sitten voit kertoa oman kantasi. Tyrkytys ei jää kaaliin. Se on sinun elämäsi, ei minun.


Onnenpäivä on täällä. Se on minun onnenpäivä ja jos haluat, niin sinunkin. Ihanuus on valita se onni ja elää rakkaus rinnassa. Kuinka rikasta elo on kun oivaltaa sen kirjon! Luin juuri tarinan facebookista, joka voi hyvinkin olla totta. Mielestäni elämänilo ja onni ja suuri kiitollisuus mitataan ihka "tylsässä" arjessa ja varsinkin vastoinkäymisissä. Kaikki osaa tuntea hienoja "high fly" tunteita kun voittaa lotossa tai kun saa uuden auton. Mutta osaako sen tuntemuksen antaa itselleen, kuin lapsi, kun saa lumihiutaleen kielelleen? 

Asia lähti hieman poukkoilemaan otsikosta, mutta siitä viis. Olen täällä teitä varten ja kovin hienoa, että jaksoitte taas lukea. KIITOS! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74