perjantai 14. joulukuuta 2012

Vilunväreet käävän kautta kimmokkeella HuitsinNevadaan!

Eilen oli olotila karsea, kylmä kolisteli nivelissä ja yskä kutitti kurkussa. Väsymys oli lamauttava ja 38-vuoden kokemuksella kroppani huhuili jotain flunssan tapaista. EI EI ja vielä kerran EI! Ei onnistu, ei tähän kroppaan. Ei nyt eikä ikinä!


Kaapista löytyi vielä pari senttiä pakuriuutetta, joka on siis vaikutuksiltaan vahvempi isoveljeään. Päiväannos tässä ihanuudessa on 15 tippaa 2 krt/pv. No taudin häätöön vedin eilen kyseistä litkua veden seassa about 50 tippaa. Nukkumaan mennessä päivän mittaan nautittu litku oli vissiin vaikuttanut! Unetti kovasti, mutta siinä se muu sitten olikin, jes.

Tänään sain pakurijauhetta lisää postipaketissa, oli piru taas päässy loppumaan. Heti keittelemään:


Jee, kohta sitä saa vatsansa täyteen kääpää :)

Tosin juuri salilta tulleena eilinen kipuilu taiskin olla raudan puutetta... ;)


1 kommentti:

  1. Lisätietoa edelliseen, kiitos Päivi Kaskimäki!!!! Päivi Kaskimäki (facebook) 13.12 oli sitten sopivasti Lucian päivä! Valon juhlat. Monella ihmisellä tuli päänsärkyä ja kaikenlaisia kehollisia ja psyykkisiä oireita 12.12.12 päivän yönä tai seuraavana päivänä. Kvantti-energiat ja kosmiset voimat lähtivät siis toimimaan uudella voimalla. Kannattaa siis hoitaa itseään asiaankuluvalla tavalla ja ottaa hyvinkin hetki kerrallaan.

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74