perjantai 28. joulukuuta 2012

Mikä fiilis?

Relaa :)

Ihminen on energiaa, kehomme kautta olemme yhteydessä kaikkeen energiaan. Ulkoinen kehomme ottaa vastaan energiaa joka solulla. Jos siis vain annamme sen ottaa. Sisimpämme saa energiaa eri tasolla ja sen kautta myös lähetämme energiaa ulospäin. Se millaista energiaa lähetämme on meitä kiinni. Jos annamme pahaa oloa, saamme pahaa oloa. Valo ulospäin antaa energiaa huimasti takaisin.


Olemme yhtä luonnon kanssa, saamme luonnosta kivennäisiä ja mineraaleja joita ilman emme elä. Saamme luonnon voimaa hengityksen kautta. Hyvinvointi tulee meistä ja luonnosta. Me ihmiset, eläimet, kivet, vesi ja kasvit muodostumme kaikki samasta, eri värähtelytasoilla olevasta energiasta. Nyt hetkestä ja kuuntelusta. Kiire, melu ja kolhut satuttavat ja vie energiaa ulospäin. Kuuntele kehoa ja anna sille oikeanlaista energiaa ja rakkautta. Epätasapaino näkyy ja tuntuu. Löysin hyvän kirjoituksen, jonka haluan jakaa.

Hyvinvointi on meidän käsissä. Aina kun olet ihana, pehmeä ja avoin olet läsnä. Kun jäykistelet, kiristelet ja vastustat olet menossa poispäin. Annat täten huonoa energiaa jonka saat takaisin. Pyydät lisää pahaa antamalla pahaa. Joku on keksinyt sanonan: "Sitä saa mitä tilaa" toimii tässä kohdassa ja on helppo ymmärtää.


Energia vaikuttaa kaikkeen. Olemme luovaa voimaa! Voima luo kaikista ajatuksistamme ja uskomuksistamme elämämme arkipäivää. Kaikki pelkomme ja toiveemme toteutuvat jossain muodossa. Elä itse niin, kuin haluaisit muiden elävän. Ihmeet tapahtuvat sinun avullasi kun uskot niihin, toivot niitä ja uskallat avautua niille. Mieli ja keho ovat yhteydessä. Jokaisella mielentilalla on seuraamuksensa. Huomaa valloittavat asiat elämässäi ja ole niistä kiitollinen. Rakasta ja halaa, voit aina vaan paremmin! Ole itsesi kanssa, rauhoitu joka päivä hetkeksi olemaan itsesi kanssa. Ajattele asioita, jota haluat. Unohda pikkuhiljaa asiat, joita et halua. Ne jäävät pois!

Kaunista, ihanaa ja rakastavaa vuotta 2013. Haluan Sinulle kaikkea sitä, mitä sinäkin haluat! Halit <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74