keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hyvää ja pahaa/ väärää ja oikeaa

http://www.alkuajatus.org/suomi/


Elämässä kuulee ja joskus itsekkin kylvää uskomuksia, että jokin asia on väärin tai oikein. Pohditaan asioita. Ovatko ne millä tolalla. Onko jokin hyvä tai paha.

Ei kukaan voi määritellä moisia asioita. Kuka on se, joka määrää nämä äärilaidat? Ja millä perusteilla? Kuka on mikään arvostelemaan?

Lait ja säännöt on täällä turvallisuutemme takia. Niitä toki noudatetaan :) Kirjoitukseni ei koske niitä.

Jokainen kokee ja tuntee erilailla ja jokainen on ihan oikeassa. Tässä maailmassa on liikaa pahaa oloa ja toiselle oman juttunsa oikeana tai vääränä syöttäminen lisää pahaa oloa. 

Hyväksyntä tuo mielenrauhaa. Jos et pysty muuttamaan jotain asiaa, niin älä edes yritä. Tee kaikki niin ja juuri niin kuin itselle hyvältä tuntuu. Jos se ei sovi jonkun muun arvomaailmaan, niin tehkää jatkossakin asiat erilailla ja hymyilkää päälle :)

Keskittyminen omaan itseen ja tekemiseen on tärkeää. Luotto itseen on tärkeä. Onnellisuus on valinta. Ole sitä! Mihin keskityt se lisääntyy! Mitä enemmän mietit hyviä asioita, voit paremmin ja ajattelet kauniisti. Se lisääntyy ja kohta et muuta osaakkaan. Onnellisena et enää edes osaa, etkä kyllä haluakkaan, kaivaa asioista huonoja puolia. Ja toisekseen niille ei enää jää aikaa, kun hoidat vaan oman onnellisuuden ja kukoistuksen :)

Luota siihen, että kaikki hoituu. Ota opiksesi tästä hetkestä ja löydä sen arvoa antavat neuvot. Voimahaleja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74