keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ajatuksia juoksusta ja sen vierestä

Ikivanha Roosa-nauha lippis toimii edelleen :)

Kävin heittämässä kympin lenkin ja mieleen nousi kaikenlaista mikä vaikuttaa lenkin suoritukseen. Itselleni henkilökohtaisesti hengästyminen on aina ollut vaikeampaa kuin raudan nostaminen. Johtuneeko siitä, että suurimman osan elämästäni olen ollut (pakko korostaa, siis en kärvää enää :) tupakoitsija? Tai siitä, että aktiivisen juoksun aloitin vasta reilu 10 vuotta sitten? Tiedä sitten, mutta nyt ainakin käyn juoksemassa. Siitä viis mitä on ollut!

Minulle toimii se, että lenkille lähden kun siltä tuntuu. Olen onnellisesti siinä tilanteessa, että pääsen lenkille just sillon kun haluan. Minulle ei toimi juoksun aikataulutus. En halua päättää tällä viikolla, koska juoksen ensi viikolla, tai juoksenko edes. Ei aina juokseta!

Lenkki sujuu parhaiten kevyellä vaatetuksella. Jos on liikaa päällä niin ei jaksa juosta ja olo on raskas. Kaikki juoksua häiritsevät tekijät, kuten ohimoa painava lippis, korvilta valuvat kuulokkeet tai suhisevat puntit kannattaa karsia lenkiltä. Kaikki se säätö on pois juoksusta ja keskittymisestä ja siitä flowsta ja hyvästä hetkestä!

Pakuri tekeytymässä

Juoskun jälkeen laitoin heti ruskean ihmejuoman tulemaan, ettei kroppa VAAN missään vaiheessa edes ajattele tulevansa kipeeksi. 


Ja mättöö tottamooses. Lautasella naurista, porkkanaa ja herkkistä. Höyrytettyjä ruusukaaleja, kukkakaalia ja graavilohta sekä valkuaista. Päälle roiskasin raejuustoa ja raakaa valkosipulia. Illalla vedän kahvakuulatunnin ja yritän hengittää sisäänpäin ;)))))


Ihanaa, kirjastoon oli saapunut pari varaamaani intohimoni kohdetta!!! Nyt niiden kimppuun ja pakuria kupeeseen, illan treeni onkin jo onnekseni suunniteltu :)

Mahtipäivää ja ilonhäivää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74