maanantai 22. lokakuuta 2012

Suklaata kakun muodossa


Suklaakakku

2,4 dl mantelijauhoa
2,4 dl raakakaakaota
1 tl leivinjauhetta
1,2 tl ruususuolaa
1,2 dl kookosöljyä
4 munaa
1 tl vaniljasokeria
1,2 dl hunajaa tai muuta makeuttajaa (intiaanisokeria)

Kuorrutus:

Sulatettua tummaa suklaata (vähintään 70% kaakaota)

Vaihtoehtoisia aineksia:

Kaakaoknibsejä
pähkinöitä

Lämmitä uuni 160 asteeseen. Voitele vuoka kookosöljyllä. Sekoita
kuivat aineet ja eri astiassa "märät" aineet. Vatkaa hyvin ja
yhdistä aineet. Paista 20-25 minuuttia kunnes hamastikkuun ei jää
taikinaa. Koristele sulatetulla suklaalla ja knibseillä :)


Alkuperäinen ohje :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74