keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Jos treenaan haluat mennä nyt...

... niin takuulla yllätyt. No paremminkin voit yllättyä mun treeni postaukseen piiiitkästä aikaa :)



Olin juosten salilla ajatuksena jalkatreeni. Juoksu siis pääkallopaikalle, takki narikkaan ja menoks.

Ekana tein maastavetoja kahdella 20 kilosella kahvakuulalla. Olisko menny vajaa parikyt. Parikyt kyykkyä steppilaudalla keppi niskan takana 10 per koipi. Sitten lämmittelin sisä- ja ulkoreidet useilla toistoilla laitteessa painona 40 kiloa. Takareisi laitteessa istuen 30 kg 2 sarjaa, yäk en tykkää tästä laitteesta :(

Seuraavaksi etureisi 30 kg 10 toistoa ja sitten 40 kg 10 toistoa. Siis laitteessa istuen, helppoa ku... no joo. Polvet paukkui vaikka ei ollut lähellekkään maksimipainoja. Sitten vuorossa takareisi ja laitteessa, jossa seistään ja tehdään jalka kerralla. Painona tässä ihanat 95 kg ja 10 per koipi.

Väliin pari vatsaa dippivehkeessä jalkoja nostelleen/ heitellen mahdollisimman ylös :)

Jalkaprässi vehkeeseen heitin painoja: 25 kg+ 25 kg+ 10 kg+ 10 kg+ 15 kg ja sit laitteen oma paino noin 25 kg päälle. Mitäs siitä tulee...110 kg. Jes, ekaks tein kapealla 10 toisota, lepo ja leveellä "synnytys asennolla" 3 x 10 toistoa. Sit viel kapeella 10. Muut painot pois, jätin vaan 2x 25 kg ja laitteen oman painon. Eli painoa 75 kg ja tein vielä molemmat jalat yksin x 10 ja pohkeet alkun ja loppuun 20 x. (Saakohan tästä mitään tolkkua..hihiii..:)

Maastavetoa vielä sen 10 x. Painoa tangossa 20 kg+ 20 kg ja tangon oma paino. Herkkuna päälle pelkällä tangolla kyykkyjä väsymykseen. Sit viel Smithissä etureisiä vapaalla tangolla 20 toistoa. Loppusilaus isolla käsipainolla (piru en kattonu kiloja o_O) leveällä haaralla kyykkyjä 15 toisota.

Loppu verryttelyksi kävin vielä kaikki jalkalaitteet läpi silleen nopeesti ja joillain 30 kilosilla painoilla. Tästä vielä juoksu himaan mikä ei oikeesti o pitkä matka :)

Virtaa on ku pikku kylässä vaikka oli TODELLA tahmea fiilis lähteä. Jos siis ei jaksa mennä urheileen niin kannattaa lähteä silti kun siitä saa energiaa. Uskokaa tai älkää, kokeilkaa vaikka :)

Illalla vedän vielä kahvakuulatunnin, nam mikä päivä! Haleja kaikki ihanat!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74