perjantai 6. huhtikuuta 2012

Haastetta kehiin

Heissan

Haastoin kaikki facebook kaverini olemaan valittamatta 21 päivää ja raportoimalla haasteistaan seinälleni. Asiasta kuulin ensimmäisenä mieheltäni, joka piti asian muistaakseen myös ranneketta. Kannustaisinkin kaikkia haasteen vastaan ottavia laittamalla ranteeseen, sormeen tai kaulaan jonkin korun muistaakseen olla valittamatta.  Haaste alkaa 10.4 pääsiäisen jälkeen. Itse raportoin epäonnistumisistani tänne ja kerron kuinka vaikeaa ja haastavaa niin yksinkertainen asia voi olla. Valittamatta oloa saa jatkaa haasteen jälkeenkin, jolloin se voi olla luontaisempaa ja helpompaa. Tsemppiä!!!


3 kommenttia:

  1. No niin tänään se nyt alkoi, täytyy kyllä myöntää, että olen päässyt jo ennen haastetta turhasta valittamisesta aika helpolla eroon. Ja tämä ilman että olen kuullut itseäni. Olen vaan asettunut toisen housuihin ja nähnyt itseni.

    VastaaPoista
  2. Tässä tuntuu siltä, että koettelee, koettelee. Elämässä täytyy miettiä perusteellisesti, mistä kannattaa vinkua ja mistä ei. Toisaalta olen mielestäni aika usein käsitellyt pienempiä harmin aiheita huumorin keinoin. Ja sillä tavoin saanutkin asiat sujahtamaan oikeaan kokoluokkaan. Mutta saattaahan se, mikä itsestä vaikuttaa hieman koomiselta ja onnettomalta törmäilyltä, toisesta näyttää joutavalta natinalta?

    VastaaPoista
  3. Itse henkilökohtaisesti olen varmasti syyllistynyt valittamiseen. Enkä aina ole miettinyt asiaa loppuun asti. Me varmasti kaikki teemme sitä, siksi joku on luultavasti keksinyt tämmöisen haasteenkin! Ja sillä, että teen myös asioita huumorilla, ei poista mahdollisuutta pikku nurinaan ;) Hauskaa päivää!

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74